Zwangerschap

Tijdens je zwangerschap is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Je lichaam is de basis, van waaruit je baby groeit. Het in optimale conditie brengen van jouw lichaam is een belangrijke stap in een fijne zwangerschap en bevalling. Een ontspannende voetreflexmassage waarbij ook de zwangerschapskwaaltjes worden meegenomen, kan weldadig zijn. Gun je zelf deze ruimte, je baby zal je dankbaar zijn!

Ontspanning en aangeraakt worden is ongelofelijk belangrijk tijdens je zwangerschap. Het zorgt er namelijk voor dat je lichaam hormonen aanmaakt die ervoor zorgen dat je je gelukkig en vertrouwd voelt. Daarnaast werken deze stofjes pijnstillend en zorgen ze dat je je verbonden voelt met je kindje en je partner en/of gezin. Een fijne voorbereiding op je bevalling en de komst van je kindje!

Daarnaast is het belangrijk voor je om je energetisch en spiritueel voor te bereiden op het moederschap. Je kunt een bewuste verbinding maken met je baby en met jezelf in je rol als moeder. Een massage kan ondersteunend werken bij de veranderingen die je als mama-to-be te wachten staan. Gevoelens van angst en/of onzekerheid kunnen omgezet worden naar een ‘gezonde spanning’, waardoor je jouw bevalling en het moederschap met meer vertrouwen tegemoet gaat.

Sluitligging draaien

Ligt je baby rond week 34 nog in stuitligging? De meeste baby’s zijn bij 36 weken op eigen initiatief en kracht gedraaid. Wil je de natuur een handje helpen? Dan kan reflexologie nét dat laatste zetje zijn.

Weeën & bevalling opwekken

Vanaf 37 weken kan reflexologie op een veilige manier ingezet worden om te ondersteunen bij het opwekken van de weeën en bevalling.

Reflexologie tíjdens de bevalling

Wil je ondersteuning tijdens de bevalling? Bijvoorbeeld om goed in de ontspanning en jouw vrouwelijke kracht te blijven. Of om juist de weeën te stimuleren? Ik denk graag met je mee. Ik vind het prettig om jou en je geboortepartner vóór je bevalling uitgebreid te ontmoeten om jouw wensen in kaart te brengen.

Soms is er op zeer korte termijn behoefte aan een reflexologiebehandeling. Neem dan telefonisch contact met mij op via 0653520612. Ik doe mijn best om je zo snel mogelijk in te plannen!

En misschien wel het meest belangrijk... Een reflexologiebehandeling is gewoon ontzettend fijn en ontspannend. Een kadootje aan zelfzorg en zelfliefde!