Professionaliteit & veiligheid

VNRT

logo De Vereniging van Nederlanse Reflexzone Therapeuten is de beroepsvereniging voor reflexzonetherapeuten. Zij stelt eisen aan (behoud van) kwaliteit en HBO-scholing op vakinhoudelijk en medisch vlak. Ze controleert of therapeuten zich aan wetten en richtlijnen houden. Daarnaast draagt de VNRT bij aan ontwikkeling van de beroepsgroep en integratie in de totale gezondheidszorg. Ik ben vanaf 1-7-2021 als licentie lid aangesloten bij VNRT. Op dit moment ben ik nog aspirant-lid.

Heeft u een klacht? Zie Klachtenregeling VNRT | VNRT

 


 

SCAG

logo De Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg biedt een onafhankelijke geschillencommissie die ingezet kan worden op het moment dat een klacht niet volgens het reguliere proces naar tevredenheid opgelost kan worden.

 

 


 

Total Health

logo Total Health is het opleidingsinstituut waar ik de opleidingen VoetreflexPlus, diverse specialisaties en Medische Basiskennis heb gevolgd. Total Health biedt opleidingen voor een gezonde toekomst. Kenmerken aan de opleidingen van Total Health is de combinatie en integratie van zowel de regulier-medische visie in combinatie met Oosterse, holistische zienswijzen.